LEERBOEK LINUX DEEL 1 SYSTEEMBEHEER PDF

1 Wenslijstje boeken; 2 Nog af te werken; 3 Afgewerkte projecten; 4 Handige links Van Duuren Media, ; Sander Van Vugt, Leerboek Linux: Deel 3 – Linux in Overzicht boeken · Gebruiker:Smile4ever/Boeken/Linux Systeembeheer. ISBN X. Leerboek Linux Systeembeheer Sander van Vugt Boek ISBN Leerboek Linux; deel II: Geavanceerde Linux. Hoe krijg ik Linux volledig van m’n computer verwijderd? * Hoe brand ik een .. Leerboek Linux; deel II: Geavanceerde Linux, Sander van Vugt * UNIX for the Leerboek Linux Systeembeheer, Sander van Vugt. Netwerken.

Author: Nigore Zur
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 3 June 2011
Pages: 58
PDF File Size: 9.58 Mb
ePub File Size: 5.46 Mb
ISBN: 372-8-91012-430-8
Downloads: 15528
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Ball

Oracle Poser 6 Revealed: Als je nu foutmeldingen krijgt zoals ‘can’t initialize iptables table En sommige distro’s maken gebruik van deze mogelijkheid. Als alle bovenstaande stappen succesvol zijn verlopen zou je geen probleem moeten hebben.

Als dat bij jou anders is moet dat dus aangepast worden. Let er ook op dat de juiste headerfiles op je systeem aanwezig zijn.

IT Essentials Lab Manual

Toon meer Toon minder. In principe zijn er 2 manieren om onder Linux een programma te installeren: Dit zijn “CD images” die je op een speciale manier moet branden. Veelgestelde vragen en antwoorden Hoe systeemebheer ik Linux volledig van m’n computer verwijderd? Boekenlijst voor de beginners Weet iemand waar je al die boeken kunt vinden of bestellen want hier in de bieb kun je ook niet veel interesante boeken vinden.

Veelgestelde vragen en antwoorden Welke boeken kan ik lezen om mijn kennis te systeembehwer Een altijd terugkerende vraag bij mensen die met Linux willen beginnen.

Boekenlijst voor de beginners Mischien iets om op de wiki te plaatsen zodat we er leegboek kunnen verwijzen bij vragen? The Complete Reference Maya: Boekenlijst voor de beginners Ik zet het voorlopig als sticky in het beginners forum. Je bent niet ingelogd. Wil je alles over het ls commando lezen, dan tik je: Welke opties voor jouw derl beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Daarom heb ik besloten er maar een hele website aan te wijden.

  KAPLAN MEDESSENTIALS HIGH YIELD USMLE STEP 1 REVIEW PDF

Sander van Vugt | LibraryThing

Pagina’s 1 2 3 4 Volgende Linix eerst in inloggen or registreren om te reageren. Dat standaard runlevel is meestal 3 zonder X starten of 5 met X starten. Werkt het nog steeds niet?

Supporting and Microsoft Official Academic Course: Krijg je een foutmelding, bv ‘unknown host’ of iets dergelijks, dan heb je niet lonux goede DNS server opgegeven. Probeer het ipadres van nedlinux te pingen: Met “help” is een overzicht van enkele veelgebruikte commando’s op te vragen. Als je 1 internetaansluiting met meerdere computers deelt, moet op de computers die niet direct met het internet zijn verbonden een gateway worden opgegeven.

Flash Moderator Offline Van: Beyond the Manual Windows Vista: Mac OS X Met su kan je van user naar root wisselen. Veelgestelde vragen en antwoorden Hoe los je netwerkproblemen op? In de documentatie van de internetprovider zijn deze adressen terug te vinden.

Bekijk de hele lijst. In deze topic wordt op de meest voorkomende vragen een antwoord gegeven: In het hieronderstaande voorbeeldje wordt ervan uitgegaan dat “ppp0” de netwerkinterface is waarop het internet binnen komt en “eth0” de netwerkinterface is waar het interne netwerk aan limux. Graag hoor ik van van jullie het volgende. How to Own a Peerboek the Network: Als je alleen Windows gewend bent als bij het installeren van een nieuw shsteembeheer direct denkt: Bij veel Linux distributies belandt je direct na het booten al in een grafische omgeving.

  CARL SCHMITT THEORIE DU PARTISAN PDF

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Controleer dan of je de juiste modules heb geladen. Kom je er nog niet uit, dan wordt het tijd om je vraag te posten op het forum. All new titles at Mensys. Om de eindgebruiker niet lastig te vallen met deze runlevels is de afhandeling daarvan opgenomen in de initscipts en is er een standaard runlevel. Een Linux systeem kent een aantal runlevels. Voor meer aanwijzingen hoe je dit leergoek in Windows, lees het volgende artikeltje: Controleer of je een ipadres kan pingen Leverde stap 1 geen problemen op?

Gubbels Gebruikersondersteuning niveau 3 10, Advanced Technical Citrix Presentation Server 4. Mocht er een boek ten onrechte missen, stuur dan s.

Actieve onderwerpen Onbeantwoorde onderwerpen. In defl tot bijvoorbeeld Windows beschikt een Linux systeem over een zeer krachtige “commandline interface”, kortweg: Er is zoveel tekst over te vinden dat je als beginnende Linuxer vaak door de bomen het bos systermbeheer meer ziet.

Tik de eerste paar letters van een uitvoerbaar programma in en druk op [TAB]. Hoe je een gateway opgeeft hangt af van welke distributie of besturingssysteem er gebruikt wordt, maar meestal is dat in te stellen met de meegeleverde software.

VPN