KLANTPROFIEL WFT PDF

p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Zushura Akisida
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 13 September 2018
Pages: 154
PDF File Size: 1.2 Mb
ePub File Size: 10.71 Mb
ISBN: 280-2-65205-664-3
Downloads: 21121
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Viran

Wil je weten waar jij je WFT Basis kunt behalen? Our latest tweets Tweets by figlo. Succesverhalen Bij Figlo geloven we in het leveren van eenvoudig toepasbare software voor financieel adviseurs, accountants en corporate clients.

Een goed klantcontact is hierbij belangrijk, daarom leer je alles over de consument klaantprofiel de bijbehorende juridische positie. Voor wie is de cursus of opleiding?

WFT Basis – Wet op Financieel Toezicht? Uitleg en meer!

Na afloop van de opleiding Wie de cursus WFT basis heeft gevolgd, is in staat om consumenten of bedrijven te voorzien van financieel advies, of hierin te bemiddelen. Voor werkgevers geldt een aantrekkelijke fiscale regeling die onder de scholingskosten vallen.

Hiermee toon je aan dat je voldoende deskundig bent om op te treden als financieel dienstverlener. In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over zijn visie op financieel advies en welke rol Figlo daarin speelt voor Knab.

Robert Claessens’s Email

Betaal je de studie zelf en is de opleiding gericht op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Ook kan het behaalde certificaat ingebracht worden als vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten. Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding? Het examen WFT basis wordt afgelegd via een erkend exameninstituut.

  BUERO VALLEJO EN LA ARDIENTE OSCURIDAD PDF

Klik hier om te reageren. Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in.

Figlo Hypotheken

klanttprofiel Daarnaast kunt u eenvoudig een adviesrapport samenstellen. Hierbij wordt er dieper ingegaan op de lesstof uit de mbo-opleiding. In veel gevallen kan het lesgeld in termijnen worden betaald. Cursus of opleiding WFT basis De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding.

De cursus of opleiding is door iedereen te volgen op zowel mbo en hbo-niveau. Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent ‘WFT basis’, of wil je graag een opmerking toevoegen?

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Kijk dan nu bij de volgende aanbieders: We besparen u hiermee tijd en stellen u in staat om meer aandacht te geven aan uw klanten. Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. WFT Basis Vergelijken v. Annuleren Vragen of opmerkingen?

Beroepen Blog Meer jongeren kiezen voor een opleiding tot makelaar 3 weken geleden. Was deze informatie nuttig? Hiermee word je goed voorbereid op het examen. Mensen die moeite hebben met de lesstof hebben mogelijk meer tijd nodig. Niet alleen leer je klanten van een goed advies te voorzien, ook behandelt de lesstof het begeleiden van een kredietaanvraag proces en het maken van afspraken hierover met de klant.

Het maakt hierbij niet uit of het gaat om hypothecaire kredieten, schadeverzekeringen of sparen en beleggen. Hierdoor betaal je netto een stuk minder aan studiekosten. Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. Laat die dan hieronder achter. De studiebelasting van de opleiding Wftt basis bedraagt gemiddeld 60 tot 70 uur.

  INGURGITACION VENOSA YUGULAR PDF

De opleiding WFT basis duurt wat langer, gemiddeld 6 tot 12 maanden. Figlo Connect Met Figlo Connect richt u in klangprofiel tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in.

Oplossingen Corporate clients Accountant Financieel adviseurs. Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. Afhankelijk van de gekozen opleiding wordt een module afgesloten met een praktijkopdracht. Heb je vragen over WFT basis? Wij en andere bezoekers ,lantprofiel proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden!

Bij deze opleiding ligt het leerniveau hoger, een vooropleiding op havo of mbo-niveau is gewenst. Klanten Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen.

Ook is het mogelijk om studiebegeleiding te zoeken, waardoor de studiebelasting niet te veel uitloopt. Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie te volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining. Bij een studieduur van 4 maanden betekent dit wt er 4 tot 6 uur per week geleerd wordt.

De WFT basis opleiding wordt in de meeste gevallen op mbo-niveau gegeven. Alleen dan kom je in aanmerking voor klantprofie, WFT llantprofiel.

De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. Deze wet is ingegaan vanaf januari De cursus WFT kent een gemiddelde studieduur van 2 tot 6 maanden. De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet.

VPN