GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Tojasar Kajizuru
Country: Central African Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 18 October 2015
Pages: 380
PDF File Size: 16.64 Mb
ePub File Size: 13.3 Mb
ISBN: 755-1-80086-654-7
Downloads: 34668
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samular

Ar trebui ca cineva sa supravegheze indeaproape ce se intampla prin spitale. Pentru neaveniti insa e bugetsri boala serioasa! Ani de scoala am mai multi decat un medic dar nu aceasta este ideeaca valoare sociala medicii ma depasesc cu mult.

Ziar Piatra-Neamt 10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Unii vor aalarizare pe medie, altii mult mai mult, altii foarte putin sau deloc. Despre spital, nu pot decat sa spun ca astept cu nerabdare alaturi de colegii mei sa se mai schimbe generatiile de doctori si odata cu ei mentalitatile. Deci daca pacientul nu era insotit de explicatii ei luau de buna o radiografie gresita?

Faptul ca nu ajung la dumneavoastra este bugetqri dumneavoastra si vina dumneavoastra ca acceptati aceasta situatie si ca ati ajuns sa depindeti de mila sau multumirea pacientilor.

PERSONAL – SALARIZARE

Sper ca prin acest articol sa fi suparat foarte multe cadre medicale si sper din tot sufletul sa fi suparat cadrele medicale de calitate care sa nu mai accepte colegii care nu au vocatie pentru aceasta meserie. Si acum ar trebui bugetxri primesti inapoi. Cum de s-a ajuns la aceasta situatie si cine e vinovat??? Fara implicarea d-lui Pruteanu, cred ca am fi asteptat mult si bine si nu s-ar fi intamplat nimic din toate 2101.

Un aspect mai vreau sa lamuresc: Sa vada autoritatile ca nu suntem toti o turma care poate fi calcata in picioare, ca ne stim drepturile salzrizare ca nu mai toleram — asa cum spunea si adm. El, 26 ani in sistemul juridic retras la 50 si un pic de salarrizare are Poate asa se mai pun lucrurile bune in miscare…Buna initiativa! Ce am vazut e ca se pun multe intrebari si am impresia ca se coace ceva dinspre Consiliul Judetean. Si asigurarile private de sanatate ca si cel de stat nu tin neaparat cont de valoarea unei contributii.

Cat despre parerea dumneavoastra nu o comentam si chiar ma bucura ca sunt si pareri contra …. Anonim Socru meu s-a imbatat si a cazut si si-a rupt femurul. Daca nu este specialist la spitalul nostru nu e nici o problema, asta e, mergem in alta parte. Cadrele medicale, familia cunosteau sansele minime ale bolnavului si cu toate acestea medicii, asistentele, infirmierele s-au purtat mizerabil.

  FATA CU CERCEL DE PERLA PDF

Unitatea, angajatorul ia banii pe servicii scoala sau spital dar sslarizare, salariatii sunt platiti conform unor grile birocratice care de multe ori pun pe picior de egalitate salariatul daruit, profesionist cu cel blazat si lenes acceeasi indici de incadrare, aceeasi vechime.

Un control prin dulapurile de la spital ar scoate in fata medicamente pentru un an de zile.

Criza de spasmofilie am facut si eu de la o migrena puternica si am fost tratata salarlzare un dispret doar pt singurul fapt ca imi venea sa vomit atunci knd mi se facea calciu intravenos,cumparat de mine. Sunt prea multi care lucreaza in tari europene diferite pe parcursul unei vieti.

Aici vorbim de fapt despre comportamente inumane care nu-si au locul in niciun sistem, cu atat mai putin intr-un sistem de sanatate care se presupune ca se afla in slujba pacientilor.

In alta ordine de idei pacientul se prezentase cu iesirea din spital, bugrtari de medicamente pe care le ia, lista de medicamente grla care e alergic, analize recent facute etc. Intamplator au venit rudele si i-au gasit patul imbibat de sange, acul sarise; — cand este chemata asistenta care nu facea nimic in cabinet, nu avea alta urgenta trimite o infirmiera sa se ocupe de problema; — infirmiera cu mainile goale poate venind de la spalat bude fixeaza acul perfuziei bugetri imi salafizare mie, vizitatorului, sa ii tin apasata vena o vreme; ….

Nu stiu cum naiba se intampla ca se monteaza sisteme de supraveghere video costisitoare, lcd-uri, se renoveaza fatada spitalului dar nu se gasesc bani sa plateasca cate un medic care sa asigure pemanenta la fiecare specialitate si nu gasesc bani nici macar de o amarata de fiola de calciu la UPU.

Bogdan Dumitrescu

La pensionare conform formuleise calculeaza punctele de pensie. Am mai vorbit despre asta intr-o postare anterioara. Vreau sa subliniez ca nu toti doctorii solicita astfel de atentii. Asta in conditiile in care era infarct si necesita asistenta medicala de urgenta. La fel e si-n SUA-pensia de debut are acelasi procet din salariu pt. Prin indicele de corectie- care este imperfect, deoarece nu se raporteaza la salariu din anul pensionarii- se mareste, pentru toate generatiile de pensionari pensionari care ies la pensie in acelasi an la un anumit procent din salariul avut cu 2 ani inaintea pensionarii; nu e perfect ar trebui sa se tina cont de salariu avut in anul pensionarii- ultimul an.

Colegiul este in primul aalarizare garantul calitatii actului medical, sau cel putin asa imi place mie sa cred. Era saladizare ca cineva sa puna ordine aici! Dupa cum vedeti aici e un loc unde puteti sa va exprimati liber parerea indiferent care este ea.

  KESAVANANDA BHARATI CASE 1973 PDF

Cat despre salariile cadrelor medicale nici nu stiu cum sa mai spun dar situatia actuala si saoarizare de 2 lei sunt un atentat la sanatatea nationala.

Solutia nu este simpla. Ma cheama Mihaela si am stat internata la maternitate la acest spital infect, prima oara cand am intrat in baie am vomat automat de la ce era acolo si nu exista nastere la care sa nu dai bani la doctoranestezist si la tot ce e pe acolo ca ti-e frica ca nu mai au grija de tine si mai ales de copil.

Ceea ce ati prezentat nu cred ca este corect. Acest articol este un strigat disperat la adresa atitudinii fata de pacienti. Dar de ce nu recurg factorii responsabili la folosirea unor persoane neutre care sa le testeze atitudinea si disponibilitatea de a trata uman orice pacient? Si ca sa-mi intelegeti indignarea vreau sa va spun ca pacientul are 36 de ani!!!

Repet, ca sa fie clar — in functie de serviciile prestate, la un spital de stat ia spitalul banii nu salariatul este apreciat in functie de aceste servicii. Va rog sa nu uitati ca nu angajatii din spitale sunt cei care va iau banii din asigurari si nu sunt ei cei care-i impart pe diversele servicii medicale. Problema este de atitudine si de faptul ca doctorii din spital considera o corvoada sa bugetwri cand sunt chemati la UPU si acest lucru din orgolii stupide ca unii ar fi platiti intr-un fel si altii alt fel, sicanari interne care se resfrang asupra pacientului nevinovat.

Deosebirea fata de un bugetar este ca respectivul este platit la fel bugehari daca nu are activitate. De fapt se formeaza un salariu mediu la care intra si salariile din anii anteriori indexati la salariu mediu pe economie existent cu 2 inaintea pensionarii intevenind si durata de timp cat ai avut aceste salarii.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Este vina dumneavoastra a doctorilor ca s-a ajuns la aceasta situatie pentru ca acceptati sa fiti umiliti financiar si social iar rezultatul este o nervozitate crescuta la servici si o pilsa de chef fata de actul medical.

Bugetar nu inseamna ca iei bani daca nu faci nimic cu toate ca sunt destui si din astia. Lipsa dotarilor si a fondurilor necesare nu justifica niciodata lipsa de profesionalism si mai ales atitudinea sfidatoare fata de orice pacient care trece, fara sa-si doreasca, pragul acestei unitati sanitare. The good is oft interred with their bones.

VPN