GHIDUL OSPATARULUI PDF

Phone, Suggest a phone number de ospatar sau de ghid in turism. College & University. Posts about de ospatar sau de ghid in turism. There are no stories. Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! – Da, domnule, v -am adus-o. Care este problema? – Vrei sa vezi daca nu cumva carnea. Barman Ospatar. Ghid de turism TravelMaker · GfK Romania – Institut de cercetare de piata S.R.L. · Operator sondaje de opinie – teren GfK Romania – Institut.

Author: Nami Mazumuro
Country: Bosnia & Herzegovina
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 24 August 2014
Pages: 73
PDF File Size: 19.51 Mb
ePub File Size: 19.16 Mb
ISBN: 659-6-43503-370-7
Downloads: 55822
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Murisar

Laundering ghiudl dry cleaning of uniforms and osppatarului clothes will be paid by the company. Bupa ce clientii servesc masa, se reface mess en place-ul curatand masascaunele, se pune un placemats nou, tacamuri curate si se schimba cosul de gunoi.

Transportul farfuriilor trebuie facut la fel ca si in cazul servirii A LA CARTE, pe partea stanga, nu mai mult de doua farfurii si pe mana dreapta cea de a treia si se servirea se face pe partea drepata.

Pauza de cafea poate sa contina: Dupa cateva minute se intreaba daca s-a hotarat in legatura cu bautura, se preia comanda, incercand sa faca UPSELLING, asta insemnand ca atunci cand clientul doreste o anumita bautura, I se recomanda gama de lux a acelei bauturi, pe langa asta in cazul in care un client nu prea este hotarat ce vrea sa bea, in functie de ghidu, de timp in care clientul vine sa serveasca masa dimineata, pranz searaI se recomanda unul sau mai multe tipuri de bautura, ex: Dupa ce s-a studiat fisa de eveniment, se trece la setarea salii, tot timpul mesele si scaunele trebuiesc asezate dupa o linie geometrica, la fel si aranjamentele si tacamurile pe mese daca este cazul.

Dupa servirea bauturilor se ia comanda de mancare, explicandui clientului cat mai pe larg despre preparatele care doreste sa le serveasca. Pe tot parcursul transportului preparatelor pina la masa, pozitia trebuie sa fie dreapta, prezentabila. We need your help to maintenance this website.

  2N3415 DATASHEET PDF

Doriti owpatarului pastrati coverele sau serviti masa mai tarziu. We need ghiul help! Meseria de ospatar este, as putea spuneo meserie intr-o continua dezvoltare. Una din micile problem intalnite, ospaatrului trebuie evitata, este de ai da unui client mai multa importanta …in functie de hgidul sociala a acestuia.

It will be forwarded all necessary documents together with complete instructions. Tinuta, ca si in departamentele specificate mai sus trebuie sa fie standard, ospataarului uniforma, cu igiena corporala ingrijita.

Atitudinea ospatarilor in salonul de Mic Dejun trebuie sa fie intotdeauna pozitiva. Basic Safety Training Select the CV that you want to apply. Timpul de servire al bautulrilor trebuie sa fie cat mai scurt.

Barman Ospatar, sc gill impex srl – Apply on eJobs!

The meal hours are posted on board. Este totul in regula? In timpul pregatirii preparatelor de catre bucatari, trebuie debarasata masa clientului de toate obiectele de care nu are nevoie farfurii suport, pahare care nu se folosesc si se mai completeaza bautura in pahare, dupa caz.

Ospatarul raspunde la telefon prezentandu-se si salutand respectuos: Operatiunea de intampinare este prima cheie pentru a ne castiga un posibil client. Ospatarul este persoana care dupa ce a terminat scolarizarea si vine sa se angajeze pe aceasta functie nu face altceva decat sa se inscrie la ghiidul scoala pe termen lung. La sfarsitul programului se verifica programul de lucru pentru zilele urmatoare.

In turism, meseria de ospatar se structureaza pe anumite departamente, cum ar fi: You will receive meal allowance when travelling international. You don’t have any saved cover letters.

In momentul in care se ajunge la masa, ordinea de servire va fi aceasi ca si la bauturi, in acelasi timp se prezinta clientului fiecare preparat. Pentru a fi ospatar in acest department trebuie in primul rand sa faca ospatagului unui volum mare de oameni, sa fie sociabil cu fiecare oaspete si mai ales sa reziste la stres.

In cazul in care lasa este preegatita pentru un eveniment de tip conferinta, atunci se folosec mai multe tipuri de aranjamente. If you meet the following criteria, Apply today!

Dupa ce totul este pregatit ospatarul trebuie sa mai verifice o data toate saloanele si fisele de eveniment pentru a nu omite vreun detaliu care sa ingreunze desfasurarea actitivitatiilor oaspetilor.

  A SZABADSAG OTVEN ARNYALATA PDF

Cruise line company has a port agent in each sign on port who will assist you if needed. Size px x x x x There are several self-service washing and drying machines for the use of the crew.

Transportul se face cu maxim doua farfurii pe mana stanga si doar una pe mana dreapta. Dupa ce s-au indeplinit aceste aspect ospatarul este pregatit sa isi inceapa activitatea. Pe toate mesele trebuie sa fie cos de gunoi si un dispencer cu zahar. All cabins have wall to wall carpet, telephone, TV and bathroom. In cazul in care clientul nu este hotarat, se recomanda ghirul se axplicain ordinea de servire cate doua preparate din lista.

Please copy and paste this embed script to where you want to embed Embed Script. You will be provided with details for our port agent before signing on. Telefonul trebuie sa sune de maxim trei ori. Ideal candidate PLease apply on our company website!

GHIDUL OSPATARULUI

Therefore, to be able to join one of our Ocean Liners and Yacht, you are required to complete the below trainings: Please fill this form, we will ispatarului to respond as soon as possible. La sfarsit se repeta comanda pentru o siguranta mai mare si in acelasi timp pentru ai arata clientului cat de important este pentru ospatar si pentru restaurant. We recommend these similar ospataruluj. Plecarea personalului se face abea dupa ce impreuna cu personalul de la A LA CARTE, se verifica restaurantul si oficiile, in cazul in care mai este ceva de remediat sa se remedieze pina in momentul redeschiderii restaurantului.

La inceput isi verifica set up-ul restaurantului, in cazul in care gaseste ceva ggidul incearca sa le remedieze inainte de intrarea oaspetilor.

VPN