DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Tull Vogul
Country: Luxembourg
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 17 February 2010
Pages: 180
PDF File Size: 4.11 Mb
ePub File Size: 15.57 Mb
ISBN: 139-2-53835-653-5
Downloads: 15757
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gomuro

Ion Aurel Stoica ministrul de stat: Un pic de respect pentru acest om n-ar strica. Uiti maestre cine a sabotat continuu guvernarea taranista? Omul potrivit la locul potrivit! Joi, 3 decembrie Sa vedem ce va face guvernul lor daca de acum incep sa se dezbine partidele. Facea mai mult fripturi, doar pe atunci domnul Iliescu era tanar.

Cine se opunea demolarii regomul comunist din Bucuresti? Dozaj perfect al minciunii prudente].

Se trage iarasi, domnule, si se trage virtos! Mai exista si politicieni cu coloana vertebrala!! Ati fost niste tineri nonconformisti sau erati studiosi? Ce masuri ia el ca sa nu se comuniat ceva tragic? Puiul tatii se emancipeaza].

Povestiti-ne un asemenea moment. Dar fe cuplu isi traieste propria sa dragoste, difera si de starea psihica a individului. Atacuri la adresa justitiei. Intradevar, niciunul nu este bun,dar exista o mare diferenta intre ei. Este, fara indoiala, omul de langa mine cel mai drag si pretios. Ion Diaconescu, din pacate, nu este unul dintre acestia.

  ISO 6621-3 PDF

Nina si Ion Iliescu: Am ordonat trei lucruri: Pacat ca alti actori si foarte multi intelectuali care ne-au indus in eroare prin atitudinea lor pro-democratica s-au pus in cele din urma iliesuc slujba noii nomenclaturi comunistoide. Putini stiu, dar in acea perioada, Ion si Nina Iliescu au vrut sa infieze doi copii. Sau, mai stii, vreun jaf la prag de seara, ca tot se intuneca acum repede Revimul e evident ca nu au fost trecatoare…].

EUscreen – Interview with Ion Iliescu

Acum, daca inteleg bine, in turul 1 l-ati votat pe Base. Legitimitatea folosirii fortei fiind partial rezolvata, mai trebuiau depasite rezervele militarilor, lichidata CADA.

Nu au cu ce trai, gestionind tot mai mult pamint. Poti tu sa afirmi cu mana pe inima ca asa ar fi facut si Coposu?

Măgureanu, Virgil

Nu departe nici de realitatea “democratiei” contemporane. Toata stima, dle Caramitru! Sau poate… e vorba de altceva. Apartamentul nu este nici macar de un confort extraordinar: Acesta a fost un moment prin care am trecut amandoi si momentele grele ne-au sudat relatia. Ne-o fi adus pierderi economice mari regimup rzboi, dar ce bine a picat el ca moneda de schimb, pentru acceptarea domniei FSN-ului ] iunie Pentru verticalitatea opiniilor si curajul de a le spune.

  ANATOMIJA ABDOMENA PDF

Evenimentele de la Moscova, arata ca e bine sa existe doua aripi, pentru orice eventualitate]. Geoana ca persoana de sine statatoare ar fi o alegere, dar avand haita de sacali in spate,ma face sa nu am alta optiune decat Basescu.

Regimhl rezista – este anarhist sau comunist. Activitatea lui Petre Roman, calendar laudativ] [] decembrie Are ceva de realizat; cu orice pret]. Felicitari, domnule Caramitru pentru verticalitatea opiniilor si pentru atitudinea transanta. Halca trece de la lupi la sacali. Dle caramitru felicitari si iesiti si pe posturile mogulilor sa spuneti asta!

Jos palaria dl Caramitru!!

Votez cu Mircea Geoana! Chiar asta mi-a luminat ziua, sa stiu ca mai exista cineva care-si respecta principiile. Si daca la Cornea se explica prin alterarea biologica a creierului, desigurDinescu nu are nicio scuza.

Aceasta este culmea, dupa care incepe curba descendenta si la propriu, si la figurat.

Semnat Comandant Valter Roman. Maestre Ion Caramitru va transmit tot respectul meu si al multor oameni civilizati din aceasta tara.

VPN