CLUBUL BILDERBERG STAPANII LUMII PDF

Buy Clubul Bilderberg. Stapanii lumii by Cristina Martin (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible. Clubul Bilderberg-stapanii lumii-Cristina Martin. 4 likes. Book. Articole din stapanii din umbra scrise de Cristian Terran și Gebelezis. Mintea lui este pura, nealterata de virusurile energo-informationale ale lumii in care a din Umbra Tagged with al treilea razboi mondial, anti nwo, Clubul Bilderberg, .

Author: Mezik Akizuru
Country: Republic of Macedonia
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 6 September 2004
Pages: 381
PDF File Size: 18.65 Mb
ePub File Size: 4.64 Mb
ISBN: 881-8-36961-749-9
Downloads: 66530
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazrajin

Cei puternici s-au bazat intotdeauna pe gandirea colectiva care merge pe sintagma — are Dumnezeu grija de ei — Pana acum n-a avut… Noi am fost cei care am platit cu sudoare si sange iluzia libertatii; noi am fost cei care am rabdat zeci de ani un sistem comunist in care poate singura speranta a unora era izbanda lui Dumnezeu impotriva ateilor comunisti.

Probabil crezi ca protestantii evanghelisti, teroristii cu Noua Ordine Mondiala, vizionarii obsedati deneo-nazistii, marii guru self-help, trotkistii, fraierii care vor sa poarte Google Glass, revolutionarii violenti si corporatistii experti in team-building n-au prea multe in comun. Filed under Manipulare Tagged with anticonsumerismconsumerismmanipularesolutii anti nwosolutii impotriva manipulariistapanii din umbratransa colectiva.

Aceasta sete epuizeaza bogatiile pretioase ale pamantului intr-un ritm alarmant.

clunul Vrem ca libertatea de exprimare sa le fie ingradita mult mai rau ca in sistemele de tip comunist sau fascist, sau le dorim o lume in care bucuriile vietii sa le fie la indemana si sa se bucure de viata pe care noi nu am apucat sa o prindem? Unii dintre noi, care vor refuza sa lupte, vor supravietui pentru a vedea rasaritul lumii energiei gratuite.

In aceiasi categorie pot fi incadrati si alte persoane.

Nu putem decat sa presupunem si sa teoretizam. Daca vrem ca viata noastra sa fie diferitatrebuie sa facem ceva pentru asta, nu sa asteptam luii din cer! Aceasta deoarece supercivilizatiile stiu de existenta noastra de milioane de ani, in consecinta, daca ar fi vrut, puteau sa ne invadeze inca de atunci.

Cuvinte ce rasunau la sfarsit de secol XIII in Franta, au reusit sa se propage ca undele unui ecou in toata lumea.

In ultimii cincizeci de ani inginerii au imaginat tot soiul de nave cosmice pentru a calatori spre ele. Cine a scris Vechiul Testament? Adica cum vrei sa fii bogat daca nu iti plac bogatii? El traieste deci intr-o lume a viselor constiente in stapanio se infiripa o frantura mica de realitate materiala.

  LA VENTANA ABIERTA SAKI PDF

Poate fi contracarat spionajul online?

Cati dintre noi nu au spus: In consecinta este aproape sigur ca o supercivilizatie nu va avea probleme sa realizeze calatorii interstelare intr-un timp rezonabil si ca noi nu am putea deosebi tehnologia unei astfel de supercivilizatii de magie. Capitalismul nu functioneaza decat pentru ca avem incredere in promisiunea ca o viata mai buna ne asteapta dupa colt. Programarea are ca scop depersonalizarea si desensibilizarea victimelor, marirea capacitatii de a secreta adrenalina, inhibarea fricii, cresterea urii si sporirea capacitatii de concentrare asupra obiectivului trasat.

Ca un exemplu simplu, putem lua cazul Rihanna: Nimeni nu se poate imbogati din asta. Exista un mecanism psihologic care vine in ajutorul marilor corporatii si ne dauneaza noua enorm — Exprimarea personalitatii prin cumparaturi. Pe langa experimentele macabre pe care acesta le-a realizat in lagarele de concentrare si care sunt publice de foarte mult timp, el a fost si omul din spatele proiectului de programare a cetatenilor in doctrina nazista, in special in corpul de elita SS, care pe langa sarcinile de protectie se mai ocupa si cu practici oculte.

Izolarea de viata de odinioara, de prieteni de familie, de obiectele din trecut ale subiectului respectiv si chiar crearea de neincredere in propria-i judecata. Poate ca nu sunt singurul care asteapta sa actioneze pe baza unui Adevar superior.

O plasma este o cheltuiala proasta. Victima este fortata sa renunte la credintele sale spirituale.

List of products by manufacturer Cristina Martin

Oscileaza intre stres si plictiseala, cu prea putine optiuni intre. Ei nu au venit din Canaan, ci din Caucaz. N-ar putea fi oare acestea semne ca cineva ne viziteaza de foarte multa vreme? Acei copii erau rapiti de serviciile secrete cu scopul de a fi folositi in proiectele de programare mentala. Primele doua forte nu vor permite niciodata unui inventator sau unei companii sa construiasca si sa va vanda o masina cu energie gratuita!

stapanii din umbra | Conspiratii si Mistere

Daca parintii nostrii megreau la scoala si cautau o slujba de la care sa iasa la pensie, astazi nu mai poti fi sigur ca pana termini scoala industria sau domeniul de activitate pentru care te pregatesti va mai exista. Stapsnii dintre ulmii credem ca se pregateste o revolutie, deoarece energia gratuita care ne inconjoara este un rezervor imens de energie nepoluanta si descentralizata; ceea ce va face ca sursele de energie utilizate la ora actuala sa fie considerate ca niste vise urate, preistorice, care ingramadeau deseuri in peisajul care ne inconjoara si care poluau aerul pe care il respiram.

  EAW SB1000Z PDF

In programele sus mentionate victima este aleasa inca din copilarie, de preferat copii pana la varsta de 5 ani, deoarece la aceasta varsta mintea copilului primeste o bariera care blocheaza amintirile si experientele subtile pe care omul le-a experimentat inca din stadiul de embrio si inca dinainte de acesta.

Teoreticienii comunismului, Marx si Engels au fost programati in cadrul organizatiilor secrete ljmii care erau membri. Citeste articolul integral pe Piatza. Dezvoltarea medicinei alopate neurologia a permis de asemenea localizarea zonelor din creier care sunt afectate in momentul in care acei stimuli sunt aplicati si schimbarile produse la nivelul celulelor nervoase.

In sstapanii aceste metode au devenit principalul mijloc de formare a indivizilor care activeaza in sfera mass-media, divertisment de orice fel si mai nou la bilderbedg anumit nivel corporativ.

Printre aceste industrii, industria media si de divertisment genereaza anual mii de miliarde. Rasturnand un sistem si punand bazele altuia, oamenii au sperat ca viata lor se va schimba in bine.

Nici un bilderberv nu va face vreodata ceva care sa-i dea sfapanii avantaj gratuit unui adversar. Pe timpul lui Ceausescu, nu te puteai exprima prea usor, insa aveai asigurata nevoia de baza. Subiectii ajung ulterior sa fie programati oarecum hipnotic, prin declansarea starii de alter-ego de catre anumite simboluri, cuvinte, melodii etc.

In cazul in care Conducatorul, oricare ar fi el dezamageste poporul, acesta din urma se indreapta spre o alta institutie:

VPN