CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Vudotaur Malall
Country: Algeria
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 1 October 2006
Pages: 299
PDF File Size: 12.69 Mb
ePub File Size: 16.17 Mb
ISBN: 726-6-80344-457-9
Downloads: 93505
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vorisar

Toate realizarile tale sunt exterioare. Cand ceva vine din incognoscibil in cunoscut este un salt — nu exista nici o legatura, nici o trecere, nu se merge de la un punct la alt punct. Eu nu detest actul. Acesta este domeniul intuitiei. Postind, in izolare, rupti de lume, curand oosho sa halucineze ca Fecioara Maria ii viziteaza.

Cartea barbatului

Lasa-ti biologia sa fie sadsfacuta pe w Cu vreau sa fii prieten deplin. Lucrurile sunt deci foarte simple. Atunci folosefti ratiunea ca pe un instrument, fi ramai deschis. Aceasta este ceea ce Dumnezeu este: In clipa in care intra in casa se instala frica. Nu mai este nimic altceva. Sa intelegi ca prin cunoaftere se pierde inocenta, ca viata devine searbada fi barbatuliu, ca misterul se pierde.

  CRITERIOS DE BALTHAZAR PANCREATITIS AGUDA PDF

El voia ca ea sa fie o comunitate pur masculina, fara nici o femeie in ea. Ochii i s-au uscat. Un uriaf irlandez la vreo doi metri s-a ridicat fi, aplecandu-se amenintator bwrbatului lui, a spus: Tu nu te-ai gandit niciodata la ea ca fund un lucru. Iar eu am sa iau mai tarziu inapoi cele cinci mii de rupii. Cum se transforma mancarea in sange? Efti conftient de ceva.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

Dimineata se scoala fi o ia de la capat. Acea poveste biblica da dovada de o intuitie fantastica.

Daca separi complet instinctul de satisfactie, el poate deveni atat de puternic aproape ca un vartea — incat te poate ameti. Atunci cand instinctul si intuitia functioneaza impreuna, intelectul poate Ii folosit In barabtului bune. Din punctui meu de vedere, in aceasta categorie intra afa-zifii sfinti, marii lideri religiofi care 1-au vazut pe Dumnezeu, care au vorbit cu Dumnezeu. Eu n-am nici o legatura cu asta. Eu nu sunt diferit de voi.

Politia nu mai are putere sa-1 aresteze. Fiecare trebuie sa se cunoasca pe sine, sa-fi cunoasca realitatea. Dar intelectul are o utilizare limitata.

  ECLIPSE CD5000 PDF

Toata problema este de accent. Dar pentru Dumnezeii epocii, ele erau foarte frumoase. Dar timp de faptezeci de. Chiar daca intri, lucrurile nu-d vor fi explicate; vei ajunge sa le cunofti fi sa le simti. Cu cat il satisface mai repede cu atat mai bine, caci se elibereaza de el. Natura a luat instinctul in propriile-i maini.

Atunci se va produce un vid, shunyata, pentru ca atunci nu mai exista continut – exista adevarul netulburat, nedistorsionat. Viata mea sexuala dispare complet. N u voia sa ma asculte, fi nu voia sa doarma, nelasandu-ma nici pe mine sa dorm.

Calea barbatului superior

Realitatea e ca persoana cea mai inteligenta ifi folosefte doar cincisprezece la suta din potential. Eu vreau sa fii prieten cu subconftientul tau. Caile ar putea fi ciudate, insa intelectul e in slujba ta:

VPN