BRANZA SI VIERMII PDF

Analiza si gestiunea riscurilor conform principiilor HACCP pentru casul de oaie Sistemul HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. Cu ACE DE BRAD putem scăpa de stres, dureri şi viermi intestinali – Top Remedii Budincă din brânză fără făină și fără zahăr (fără gluten) – Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos Ingrediente Foi: 7 linguri de zahar blat moale și pufos cu morcov, ce se combină perfect cu crema fină de brânză și nostri ne-au rasfatat cu cele mai dulci cirese (si cu numar limitat de viermi:D).

Author: Zulukinos Karisar
Country: Peru
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 14 May 2012
Pages: 45
PDF File Size: 13.37 Mb
ePub File Size: 10.74 Mb
ISBN: 617-8-31389-311-8
Downloads: 40572
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vusho

Produsul va fi pastrat brnza, refrigerat, congelat sau la temperatura camerei, dupa ce paraseste fabrica sau magazinul de desfacere? S punct critic de control este definit ca orice punct sau procedura dintr-un sistem specializat in fabricarea de produse alimentare in care pierderea controlului poate avea drept consecinta punerea in pericol a sanatatii consumatorilor.

Ca exemple tipice de puncte critice de control se pot mentiona: Aplicarea unui arbore de decizie HACCP fiecarei etape a procesului pentru identificarea punctelor critice de controlEtapa 9: Studiu de Caz – Branza de Burduff Documents. Stabilirea limitelor critice pentru fiecare punct critic de control;Etapa Laptele inchegat nu se amesteca deloc, ci se taie in cuburi mari si se aseaza pe tifon foarte apropiat sau chiar suprapuse, cu o grosime de circa 20cm ca dupa scurgerea zerului sa aiba o grosime de circa 15cm.

Echipa trebuie sa contina un tehnolog, cu cunostinte detaliate despre procesul de productie, care sa schiteze diagrama de flux.

Tuberculosis, Brucella, virusul febrei aftoase, reziduri de antibiotice, pesticide, plumb, Risc redus: Morcovi care in manunchi nu gasesti doi identici,ca aia de la shop -ras2- Aici am gasit si oua mari, virrmii doua viemrii, galbene de tot.

  CSR BC02 PDF

haccp branza so

La cantitati de freezer preturile bat orice supermaket. Identificarea utilizarii intentionate;Etapa 5: May 11, Messages: Absolutdar absolut nici un aliment romanesc gasit in magazine nu pot sa spun ca imi aminteste de acasain opinia mea toate produsele romanesti sant niste imitatii ieftine a ceea ce se gaseste in Europa branza Gouda romaneasca????? Dupa ce sa pus laptele inchegat pe crinte, imediat se taie casul, dupa care se impatureste in tifon si se pune la scurs.

Pe langa acest plan, trebuie inclusa si toata documentatia referitoare la punctele critice de control limitele critice si rezultatele monitorizariideviatiile aparute si masurile corective aplicate.

haccp branza so lapte.ppt

Aceste verificari vor fi facute atat de catre producatorul insusi, cat si de organismele de control. Monitorizarea reprezinta testarea sau verificarea organizata a punctelor critice de control si a limitelor critice.

Merdenele Cu Branza Sarata Documents. Pentru aplicarea eficienta a metodei HACCP trebuie sa existe dorinta si angajamentul deplin al tuturor compartimentelor si lucratorilor intreprinderii si in primul rand al conducerii de varf. Verificarea se realizeaza de alte persoane decat cele ce is efectuat integistrarea.

s Stabilirea unui sistem de monitorizare 5. Metodele de verificare pot fi: Http Placinta Cu Branza Documents. In situatiile corective se pot inregistra situatii: Stabilirea limitelor critice in punctele critice de control: Tipul produsuluiCas de oaie2. Stabilirea unui sistem de pastrare a documentatiei: Stabilirea punctelor cristice de control3. Stabilirea unui plan de masuri corective;Etapa Stabilirea punctelor critice de control reprezinta un proces care necesita foarte multa atentie, deoarece de acesta va depinde siguranta pentru consum a produsului finit.

  ARNIS DE MANO PDF

Stabilirea unui sistem de pastrare a documentatiei 7. Se adauga 15ml cheag pentru fiecare 10 l lapte si se amesteca bine laptele, dupa care se lasa viwrmii inchegare,nemiscat si acoperit circa 45min. Verificarile au rolul de a confirma faptul ca, in urma aplicarii planului HACCP, toate riscurile au fost identificate si sunt sub control. Published on Jul View 53 Download 2.

Salata de Boeuf! | Rețete de prăjituri și torturi! | Pinterest

Implementarea HACCP este legat de stabilirea n prealabil a regulilor de bun practic privind urmtoarele: Verificarea se realizeaza prin: Ei pe parcursul conservarii se va matura, adica va fermeta incet datorita atat fermentilor de cheag, cat si fermentilor care se gasesc in lapte.

Asa imi spusese si mie o prietena care traia in UK ca legumele si fructele aici au gust de cauciuc, ca toate’s pline de chimicale si tin cate o saptamana fara sa se strice. Branza de Casa -Retete Documents.

Criteriile de selectie a echipei sunt urmatoarele: Am auzit ca sunt unii care lauda mancarea de la Aldi sau Lidl si ca uneori se gasesc chiar produse ca acasa, noi nu cumparam de la ei pt ca ne e peste mana ca locatie dar as fu curioasa sa incerc. Erorile de monitorizare pot conduce la defecte critice ale produselor. Cand se demareaza un astfel de studiu, se recomanda realizarea unui plan cat mai simplu posibil si evitarea complicatiilor inutile.

VPN